Aperitif
Na stołach
Półmisek I:
- Crostini z łososiem carpaccio, rukolą i kaparami
- Babeczki z musem krabowym
- Tartinki ze śledziem, pastą z suszonych pomidorów i jajem przepiórczym
- Mule marynowane w białym winie z szafranem
Półmisek II:
- Szparagi z szynką parmeńską i gorgonzolą w cieście francuskim
- Rolada z kaczki z suszonymi owocami
- Marynowana polędwica wołowa z pesto z papryki, rukolą i płatkami parmezanu
- Ruloniki z chorizo i pasty z fasoli
Bufet przekąsek:
- Szczupak faszerowany w całości
- Tatar z wędzonego halibuta
- Kalmary marynowane w białym winie
- Galaretka z sandacza
- Śledź w śmietanie
- Sum wędzony
- Mus z wątróbki na kruchym cieście z truskawką
- Pasztet z dziczyzny otulony bekonem
- Podwędzana pierś z kaczki z dresingiem gruszkowo- żurawinowym
- Befsztyk tatarski
- Półmisek mięs pieczonych
- Pesto z buraka na krakersie
- Warzywna fantazja z serkiem chrzanowym
- Sushi z krewetką
- Sushi wegetariańskie
- Warzywa świeże i marynowane
Sałatki: Cezar z boczkiem; grecka; ogrodowa z owczym serem i truskawką
Owoce
Dania gorące:
- Barszcz z kołdunami
- Owoce morza na klarowanym maśle z białym winem i kolendrą
- Polędwiczka wieprzowa nadziewana serem Lazur i żurawiną
- Rumsztyk z jelenia z borowikami
- Luzowane udko kurczaka marynowane w jogurcie w chrupiącej panierce Szefa kuchni
- Risotto z warzywami
- Ziemniaki zapiekane z szalotką
- Mix warzyw na parze
Wybór ciast bankietowych
NAPOJE I ALKOHOL:
Wódka Wyborowa 250ml/os
Napoje bezalkoholowe – 1 litr/os
Kawa / herbata na bufecie